Expats Amsterdam

Expats Amsterdam is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Expats Amsterdam hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Expats Amsterdam is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Expats Amsterdam. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Expats Amsterdam zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Expats Amsterdam in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 507.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Expats Amsterdam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Expats Amsterdam verkoopt

Expats Amsterdam is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Expats Amsterdam woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Expats Amsterdam ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 2 € 585.000
Utrecht 1 € 325.000
Haarlem 1 € 375.000
Amsterdam 1 € 665.000

Type woningen die Expats Amsterdam verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Expats Amsterdam diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Expats Amsterdam het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
38%
tussenwoning
38%
benedenwoning
13%
bovenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Expats Amsterdam

Wat kost Expats Amsterdam bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Expats Amsterdam voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Expats Amsterdam je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Expats Amsterdam actief?

+

Expats Amsterdam heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere, Utrecht, Haarlem en Amsterdam.

In welk prijssegment is Expats Amsterdam actief?

+

Expats Amsterdam is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Expats Amsterdam actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 507.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan Expats Amsterdam. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!