ERA Makelaardij Utrecht

ERA Makelaardij Utrecht is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA Makelaardij Utrecht hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ERA Makelaardij Utrecht is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Makelaardij Utrecht. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij ERA Makelaardij Utrecht zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties ERA Makelaardij Utrecht in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 463.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over ERA Makelaardij Utrecht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar ERA Makelaardij Utrecht verkoopt

ERA Makelaardij Utrecht is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Makelaardij Utrecht woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Makelaardij Utrecht ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 4 € 335.000
Leusden 1 € 400.000
Maarssen 1 € 625.000
IJsselstein 1 € 875.000

Type woningen die ERA Makelaardij Utrecht verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Makelaardij Utrecht diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Makelaardij Utrecht het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
33%
tussenwoning
33%
hoekwoning
17%
portiekwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Makelaardij Utrecht

Wat kost ERA Makelaardij Utrecht bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Makelaardij Utrecht voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Makelaardij Utrecht je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is ERA Makelaardij Utrecht actief?

+

ERA Makelaardij Utrecht heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Leusden, Maarssen en IJsselstein.

In welk prijssegment is ERA Makelaardij Utrecht actief?

+

ERA Makelaardij Utrecht is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Makelaardij Utrecht actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 463.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan ERA Makelaardij Utrecht. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!