Domstad Makelaars B.V.

Domstad Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Domstad Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Domstad Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Domstad Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Domstad Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 413.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -50.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Domstad Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Domstad Makelaars B.V. verkoopt

Domstad Makelaars B.V. is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Domstad Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Domstad Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 12 € 400.000
Bilthoven 1 € 575.000

Type woningen die Domstad Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Domstad Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Domstad Makelaars B.V. het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
38%
tussenwoning
38%
bovenwoning
13%
hoekwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Domstad Makelaars B.V.

Wat kost Domstad Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Domstad Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Domstad Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Domstad Makelaars B.V. actief?

+

Domstad Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht en Bilthoven.

In welk prijssegment is Domstad Makelaars B.V. actief?

+

Domstad Makelaars B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Domstad Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 413.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Domstad Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!