DNA Makelaars

DNA Makelaars is een makelaar gevestigd in Harskamp. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DNA Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. DNA Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Harskamp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DNA Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij DNA Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties DNA Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 595.000
  • Gemiddelde verkooptijd 10
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over DNA Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar DNA Makelaars verkoopt

DNA Makelaars is het meeste actief in Harskamp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DNA Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DNA Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Harskamp 1 € 595.000

Type woningen die DNA Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DNA Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DNA Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DNA Makelaars

Wat kost DNA Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DNA Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DNA Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.000 en de € 4.500.

Waar is DNA Makelaars actief?

+

DNA Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Harskamp.

In welk prijssegment is DNA Makelaars actief?

+

DNA Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DNA Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 595.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Harskamp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Harskamp en vergelijkbaar is aan DNA Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!