BOOG Makelaardij

BOOG Makelaardij is een makelaar gevestigd in Amersfoort. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BOOG Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. BOOG Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amersfoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BOOG Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij BOOG Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties BOOG Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 470.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 83.000
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over BOOG Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar BOOG Makelaardij verkoopt

BOOG Makelaardij is het meeste actief in Amersfoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BOOG Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BOOG Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amersfoort 3 € 399.000
Hoevelaken 1 € 525.000
Zeewolde 1 € 625.000

Type woningen die BOOG Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BOOG Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BOOG Makelaardij het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BOOG Makelaardij

Wat kost BOOG Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BOOG Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BOOG Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is BOOG Makelaardij actief?

+

BOOG Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amersfoort, Hoevelaken en Zeewolde.

In welk prijssegment is BOOG Makelaardij actief?

+

BOOG Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BOOG Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 470.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amersfoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amersfoort en vergelijkbaar is aan BOOG Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!