De Woonmaat Makelaardij

De Woonmaat Makelaardij is een makelaar gevestigd in Ruinen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Woonmaat Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Woonmaat Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ruinen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Woonmaat Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Woonmaat Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Woonmaat Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 377.000
  • Gemiddelde verkooptijd 103
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 69.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over De Woonmaat Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar De Woonmaat Makelaardij verkoopt

De Woonmaat Makelaardij is het meeste actief in Ruinen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Woonmaat Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Woonmaat Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ruinen 7 € 364.000
Scheemda 1 € 469.000

Type woningen die De Woonmaat Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Woonmaat Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Woonmaat Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
63%
2 onder 1 kapwoning
25%
tussenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Woonmaat Makelaardij

Wat kost De Woonmaat Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Woonmaat Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Woonmaat Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is De Woonmaat Makelaardij actief?

+

De Woonmaat Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ruinen en Scheemda.

In welk prijssegment is De Woonmaat Makelaardij actief?

+

De Woonmaat Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Woonmaat Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 377.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ruinen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ruinen en vergelijkbaar is aan De Woonmaat Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!