De Gooische Makelaar

De Gooische Makelaar is een makelaar gevestigd in Hilversum. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Gooische Makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Gooische Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hilversum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Gooische Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Gooische Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 440.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 69.000
  • Aantal transacties 41
Meer informatie over De Gooische Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Gooische Makelaar verkoopt

De Gooische Makelaar is het meeste actief in Hilversum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Gooische Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Gooische Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hilversum 34 € 457.000
Naarden 3 € 328.000
Bussum 2 € 290.000
Soest 1 € 550.000
Almere 1 € 390.000

Type woningen die De Gooische Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Gooische Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Gooische Makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
hoekwoning
23%
2 onder 1 kapwoning
9%
vrijstaande woning
9%
benedenwoning
6%
portiekwoning
6%
galerijflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Gooische Makelaar

Wat kost De Gooische Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Gooische Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Gooische Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is De Gooische Makelaar actief?

+

De Gooische Makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hilversum, Naarden, Bussum, Soest en Almere.

In welk prijssegment is De Gooische Makelaar actief?

+

De Gooische Makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Gooische Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 440.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hilversum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hilversum en vergelijkbaar is aan De Gooische Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!