Buise Doedijns Makelaars

Buise Doedijns Makelaars is een makelaar gevestigd in Wassenaar. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Buise Doedijns Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Buise Doedijns Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wassenaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Buise Doedijns Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Buise Doedijns Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.289.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 287.000
  • Aantal transacties 30
Meer informatie over Buise Doedijns Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Buise Doedijns Makelaars verkoopt

Buise Doedijns Makelaars is het meeste actief in Wassenaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Buise Doedijns Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Buise Doedijns Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Wassenaar 19 € 1.502.000
Den Haag 9 € 894.000
Voorschoten 1 € 1.095.000
Leiden 1 € 985.000

Type woningen die Buise Doedijns Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Buise Doedijns Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Buise Doedijns Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
29%
tussenwoning
21%
2 onder 1 kapwoning
11%
portiekwoning
11%
benedenwoning
7%
hoekwoning
7%
bovenwoning
4%
eindwoning
4%
halfvrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Buise Doedijns Makelaars

Wat kost Buise Doedijns Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 12.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 19.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Buise Doedijns Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Buise Doedijns Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 6.400 en de € 9.700.

Waar is Buise Doedijns Makelaars actief?

+

Buise Doedijns Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Wassenaar, Den Haag, Voorschoten en Leiden.

In welk prijssegment is Buise Doedijns Makelaars actief?

+

Buise Doedijns Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Buise Doedijns Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.289.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wassenaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wassenaar en vergelijkbaar is aan Buise Doedijns Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!