Brouwer Makelaardij

Brouwer Makelaardij is een makelaar gevestigd in Balkbrug. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Brouwer Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Brouwer Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Balkbrug en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brouwer Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Brouwer Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Brouwer Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 472.000
  • Gemiddelde verkooptijd 100
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Brouwer Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Brouwer Makelaardij verkoopt

Brouwer Makelaardij is het meeste actief in Balkbrug. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brouwer Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brouwer Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Balkbrug 4 € 386.000
IJhorst 1 € 650.000
Koekange 1 € 625.000
Meppel 1 € 440.000
de Wijk 1 € 550.000

Type woningen die Brouwer Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brouwer Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brouwer Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
60%
tussenwoning
20%
2 onder 1 kapwoning
10%
hoekwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brouwer Makelaardij

Wat kost Brouwer Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brouwer Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brouwer Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Brouwer Makelaardij actief?

+

Brouwer Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Balkbrug, IJhorst, Koekange, Meppel en de Wijk.

In welk prijssegment is Brouwer Makelaardij actief?

+

Brouwer Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brouwer Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 472.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Balkbrug

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Balkbrug en vergelijkbaar is aan Brouwer Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!