Brink Makelaardij

Brink Makelaardij is een makelaar gevestigd in Emmeloord. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Brink Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Brink Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Emmeloord en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brink Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Brink Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Brink Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 284.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -95.000
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Brink Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Brink Makelaardij verkoopt

Brink Makelaardij is het meeste actief in Emmeloord. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brink Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brink Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Emmeloord 2 € 273.000
Meppel 1 € 300.000
de Wijk 1 € 290.000

Type woningen die Brink Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brink Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brink Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
hoekwoning
25%
tussenwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brink Makelaardij

Wat kost Brink Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brink Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brink Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Brink Makelaardij actief?

+

Brink Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Emmeloord, Meppel en de Wijk.

In welk prijssegment is Brink Makelaardij actief?

+

Brink Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brink Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 284.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Emmeloord

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Emmeloord en vergelijkbaar is aan Brink Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!