Berg Makelaardij

Berg Makelaardij is een makelaar gevestigd in IJsselmuiden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Berg Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Berg Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in IJsselmuiden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Berg Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Berg Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 418.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 35.000
  • Aantal transacties 63
Meer informatie over Berg Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Berg Makelaardij verkoopt

Berg Makelaardij is het meeste actief in IJsselmuiden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Berg Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Berg Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
IJsselmuiden 31 € 452.000
Kampen 28 € 365.000
Grafhorst 1 € 845.000
Meppel 1 € 245.000
Dronten 1 € 529.000

Type woningen die Berg Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Berg Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Berg Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
2 onder 1 kapwoning
27%
vrijstaande woning
18%
hoekwoning
7%
eindwoning
5%
benedenwoning
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Berg Makelaardij

Wat kost Berg Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Berg Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Berg Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Berg Makelaardij actief?

+

Berg Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in IJsselmuiden, Kampen, Grafhorst, Meppel en Dronten.

In welk prijssegment is Berg Makelaardij actief?

+

Berg Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Berg Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 418.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in IJsselmuiden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van IJsselmuiden en vergelijkbaar is aan Berg Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!