Asset Plus

Asset Plus is een makelaar gevestigd in Amstelveen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Asset Plus hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Asset Plus is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amstelveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Asset Plus. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Asset Plus zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Asset Plus in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 428.000
  • Gemiddelde verkooptijd 163
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Asset Plus
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Asset Plus verkoopt

Asset Plus is het meeste actief in Amstelveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Asset Plus woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Asset Plus ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alkmaar 1 € 275.000
Amsterdam 1 € 390.000
Amstelveen 1 € 619.000

Type woningen die Asset Plus verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Asset Plus diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Asset Plus het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
50%
portiekwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Asset Plus

Wat kost Asset Plus bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Asset Plus voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Asset Plus je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Asset Plus actief?

+

Asset Plus heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alkmaar, Amsterdam en Amstelveen.

In welk prijssegment is Asset Plus actief?

+

Asset Plus is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Asset Plus actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 428.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amstelveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amstelveen en vergelijkbaar is aan Asset Plus. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!