Albers Makelaars

Albers Makelaars is een makelaar gevestigd in Bussum. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Albers Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Albers Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bussum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Albers Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Albers Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Albers Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 638.000
  • Gemiddelde verkooptijd 63
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Albers Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Albers Makelaars verkoopt

Albers Makelaars is het meeste actief in Bussum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Albers Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Albers Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bussum 4 € 1.009.000
Huizen 2 € 292.000
Hilversum 1 € 299.000
Eemnes 1 € 499.000
Almere 1 € 325.000

Type woningen die Albers Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Albers Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Albers Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
2 onder 1 kapwoning
14%
galerijflat
14%
portiekwoning
14%
vrijstaande woning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Albers Makelaars

Wat kost Albers Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Albers Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Albers Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.200 en de € 4.800.

Waar is Albers Makelaars actief?

+

Albers Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bussum, Huizen, Hilversum, Eemnes en Almere.

In welk prijssegment is Albers Makelaars actief?

+

Albers Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Albers Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 638.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bussum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bussum en vergelijkbaar is aan Albers Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!