A. De Jongh Makelaardij B.V.

A. De Jongh Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt A. De Jongh Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. A. De Jongh Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van A. De Jongh Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties A. De Jongh Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 226.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -25.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over A. De Jongh Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar A. De Jongh Makelaardij B.V. verkoopt

A. De Jongh Makelaardij B.V. is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar A. De Jongh Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt A. De Jongh Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 3 € 310.000
Oud-Beijerland 2 € 649.000
Rhoon 1 € 495.000
Roosendaal 1 € 30.000
Zwijndrecht 1 € 210.000

Type woningen die A. De Jongh Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat A. De Jongh Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat A. De Jongh Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
29%
benedenwoning
14%
halfvrijstaande woning
14%
maisonnette
14%
portiekwoning
14%
tussenwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in A. De Jongh Makelaardij B.V.

Wat kost A. De Jongh Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van A. De Jongh Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer A. De Jongh Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.100 en de € 1.700.

Waar is A. De Jongh Makelaardij B.V. actief?

+

A. De Jongh Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Oud-Beijerland, Rhoon, Roosendaal en Zwijndrecht.

In welk prijssegment is A. De Jongh Makelaardij B.V. actief?

+

A. De Jongh Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar A. De Jongh Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 226.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan A. De Jongh Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!