Makelaars in Ovezande

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ovezande, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Ovezande. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ovezande helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Ovezande.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ovezande zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Ovezande zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Ovezande afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 436.000
 • Gemiddelde verkooptijd 72
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ovezande
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ovezande

In Ovezande is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 256.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Ovezande.

Bij de verkoop van een huis in Ovezande is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 137 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 256.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ovezande. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ovezande weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 436.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ovezande is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ovezande. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ovezande

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ovezande? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ovezande. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van den Ouden Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ovezande, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ovezande.

 • Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 539.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 239.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 389.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Ovezande

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ovezande? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ovezande. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Ovezande

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 379.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Buitengebied Ovezande

  Verkooptijd
  105 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 512.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Ovezande

In Ovezande zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Van den Ouden Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ovezande.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Blazekop 4 Van den Ouden Makelaars € 799.000
Hoofdstraat 97 Makelaardij Westeinde € 539.000
Hoofdstraat 16 Timmerman Makelaardij € 439.000
Hoofdstraat 6 Kuub Makelaars € 389.000
Plataanweg 27 Rijn Makelaars € 349.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ovezande

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ovezande?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Ovezande. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ovezande.

Wat kost een makelaar in Ovezande?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ovezande is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ovezande van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ovezande?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ovezande zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ovezande?

+

De meest verkopende makelaar van Ovezande is Van den Ouden Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ovezande zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ovezande?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ovezande aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ovezande.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!