Makelaars in Nisse

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nisse, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Nisse. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nisse helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Nisse.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nisse zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nisse zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nisse afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 461.000
 • Gemiddelde verkooptijd 58
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nisse
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nisse

In Nisse is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 895.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nisse.

Bij de verkoop van een huis in Nisse is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 895.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 6900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nisse. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nisse weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 461.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nisse is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nisse. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nisse

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nisse? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nisse. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van den Ouden Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Nisse, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nisse.

 • Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 309.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 225.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Nisse

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nisse? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nisse. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Nisse

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 270.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Buitengebied Nisse

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 748.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Nisse

In Nisse zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Van den Ouden Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nisse.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Paul Krgerstraat 1 a Van den Ouden Makelaars € 748.000
Paul Krügerstraat 1 a Van den Ouden Makelaars € 748.000
Diaconielaan 3 Neeskens Makelaars € 309.000
Paul Krügerstraat 4 Sinke Komejan Makelaars € 275.000
Dorpsplein 39 R+ Makelaardij € 225.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nisse

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nisse?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Nisse. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nisse.

Wat kost een makelaar in Nisse?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nisse is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nisse van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nisse?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nisse zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nisse?

+

De meest verkopende makelaar van Nisse is Van den Ouden Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nisse zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nisse?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nisse aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nisse.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!