Makelaars in Meliskerke

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Meliskerke, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Meliskerke. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Meliskerke helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Meliskerke.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Meliskerke zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Meliskerke zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Meliskerke afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 284.000
 • Gemiddelde verkooptijd 65
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 159.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Meliskerke
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Meliskerke

In Meliskerke is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 429.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 159.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Meliskerke.

Bij de verkoop van een huis in Meliskerke is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 94 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 429.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Meliskerke. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Meliskerke weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 284.000.

Het meest voorkomende energielabel in Meliskerke is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Meliskerke. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Meliskerke

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Meliskerke? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Meliskerke. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaarskantoor Wisse Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Meliskerke, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Meliskerke.

Populaire buurten in Meliskerke

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Meliskerke? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Meliskerke. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Meliskerke

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 284.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Meliskerke

In Meliskerke zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Makelaarskantoor Wisse Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Meliskerke.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Pauwhoekstraat 30 Aerssens & Partners makelaars en taxateurs € 339.000
Sivertstraat 17 Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 289.000
Cornelis Jaspersesstraat 34 Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 259.000
Sivertstraat 42 Sinke Komejan Makelaars € 250.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Meliskerke

Hoeveel makelaars zijn er actief in Meliskerke?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Meliskerke. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Meliskerke.

Wat kost een makelaar in Meliskerke?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Meliskerke is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Meliskerke van € 2.800 tot € 3.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Meliskerke?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Meliskerke zijn € 1.400 a € 2.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Meliskerke?

+

De meest verkopende makelaar van Meliskerke is Makelaarskantoor Wisse Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Meliskerke zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Meliskerke?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Meliskerke aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Meliskerke.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!