Makelaars in Wesepe

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wesepe, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Wesepe. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wesepe helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Wesepe Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wesepe zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Wesepe afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 484.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 44.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wesepe
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wesepe

In Wesepe is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 445.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 44.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Wesepe.

Bij de verkoop van een huis in Wesepe is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 445.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wesepe. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wesepe weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 484.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wesepe is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wesepe. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wesepe

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wesepe? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wesepe. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Salland Makelaardij Schrijver & Holterman de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Wesepe, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wesepe.

Populaire buurten in Wesepe

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wesepe? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wesepe. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Wesepe Kern

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 371.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Buitengebied Wesepe

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 683.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Wesepe

In Wesepe zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Salland Makelaardij Schrijver & Holterman verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Wesepe.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Woolsdijk 9 Hannink Makelaars € 820.000
Kikkerspad 5 Buitenwonen € 789.000
Kistenmaker 16 Vrielink Makelaars € 595.000
G.J. Kappertweg 4 a Salland Makelaardij Schrijver & Holterman € 595.000
Wethouder M. van Doorninckweg 9 Hannink Makelaars € 529.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wesepe

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wesepe?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Wesepe. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wesepe.

Wat kost een makelaar in Wesepe?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wesepe is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wesepe van € 4.800 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wesepe?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wesepe zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wesepe?

+

De meest verkopende makelaar van Wesepe is Salland Makelaardij Schrijver & Holterman. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wesepe zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wesepe?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wesepe aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wesepe.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!