Makelaars in Nieuw Heeten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuw Heeten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuw Heeten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuw Heeten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuw Heeten Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuw Heeten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nieuw Heeten zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nieuw Heeten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 513.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuw Heeten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuw Heeten

In Nieuw Heeten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 326.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuw Heeten.

Bij de verkoop van een huis in Nieuw Heeten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 326.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuw Heeten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuw Heeten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 513.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuw Heeten is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuw Heeten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuw Heeten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuw Heeten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuw Heeten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hannink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuw Heeten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuw Heeten.

Populaire buurten in Nieuw Heeten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuw Heeten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuw Heeten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuw Heeten Kern

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 428.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Buitengebied Nieuw Heeten

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 727.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Nieuw Heeten

In Nieuw Heeten zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Hannink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuw Heeten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lorkeersweg 7 b Hannink Makelaars € 829.000
Timmermansstraat 24 Makelaardij Bosch € 639.000
Portlanderdijk 24 Hannink Makelaars € 625.000
Oude Holterweg 3 RobersVincent Makelaars € 450.000
Zwarteweg 19 a Salland Makelaardij Schrijver & Holterman € 435.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuw Heeten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuw Heeten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuw Heeten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuw Heeten.

Wat kost een makelaar in Nieuw Heeten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuw Heeten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuw Heeten van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuw Heeten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuw Heeten zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuw Heeten?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuw Heeten is Hannink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuw Heeten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuw Heeten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuw Heeten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuw Heeten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!