Makelaars in Watergang

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Watergang, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Watergang. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Watergang helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Watergang.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Watergang zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Watergang zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Watergang afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 735.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -431.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Watergang
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Watergang

In Watergang is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 244.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -431.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Watergang.

Bij de verkoop van een huis in Watergang is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 87 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 244.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Watergang. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Watergang weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 735.000.

Het meest voorkomende energielabel in Watergang is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Watergang. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Watergang

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Watergang? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Watergang. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat t Huys Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Watergang, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Watergang.

 • Volkert Makelaardij

  2. Volkert Makelaardij

  Verkooptijd
  125 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 949.000
  Woningen verkocht
  1
 • Rohlof Real Estate

  3. Rohlof Real Estate

  Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 549.000
  Woningen verkocht
  1
 • Teunisse Makelaars o.g. b.v.

  4. Teunisse Makelaars o.g. b.v.

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 244.000
  Woningen verkocht
  1
 • B.V. Deltam Makelaardij o.g.

  5. B.V. Deltam Makelaardij o.g.

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 985.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Watergang

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Watergang? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Watergang. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Watergang

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 735.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Watergang

In Watergang zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar t Huys Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Watergang.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rietgorspad 26 B.V. Deltam Makelaardij o.g. € 985.000
Zwanenpad 10 t Huys Makelaardij € 950.000
Rietgorspad 18 Volkert Makelaardij € 949.000
Zwanenpad 3 Rohlof Real Estate € 549.000
Dorpsstraat 84 Teunisse Makelaars o.g. b.v. € 243.750

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Watergang

Hoeveel makelaars zijn er actief in Watergang?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Watergang. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Watergang.

Wat kost een makelaar in Watergang?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Watergang is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Watergang van € 7.400 tot € 8.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Watergang?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Watergang zijn € 3.700 a € 5.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Watergang?

+

De meest verkopende makelaar van Watergang is t Huys Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Watergang zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Watergang?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Watergang aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Watergang.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!