Makelaars in Slootdorp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Slootdorp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Slootdorp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Slootdorp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Slootdorp (woonkern).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Slootdorp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Slootdorp zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Slootdorp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 402.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 75.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Slootdorp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Slootdorp

In Slootdorp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 305.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 75.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Slootdorp.

Bij de verkoop van een huis in Slootdorp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 87 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 305.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Slootdorp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Slootdorp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 402.000.

Het meest voorkomende energielabel in Slootdorp is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Slootdorp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Slootdorp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Slootdorp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Slootdorp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat SC Bakker Makelaardij oz BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Slootdorp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Slootdorp.

Populaire buurten in Slootdorp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Slootdorp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Slootdorp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Slootdorp (woonkern)

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 264.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Buitengebied Slootdorp

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 725.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Slootdorp

In Slootdorp zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar SC Bakker Makelaardij oz BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Slootdorp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schelpenbolweg 5 Gerro de Boer Makelaardij & Taxaties o.g. € 875.000
Schelpenbolweg 30 Linda Jansen makelaardij € 700.000
Wierweg 37 Klaver Makelaardij Wonen B.V. € 600.000
Koningin Beatrixlaan 49 Alpina € 447.500
Kruisstraat 36 Hoekstra en van Eck € 295.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Slootdorp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Slootdorp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Slootdorp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Slootdorp.

Wat kost een makelaar in Slootdorp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Slootdorp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Slootdorp van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Slootdorp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Slootdorp zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Slootdorp?

+

De meest verkopende makelaar van Slootdorp is SC Bakker Makelaardij oz BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Slootdorp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Slootdorp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Slootdorp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Slootdorp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!