Makelaars in Oudesluis

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oudesluis, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Oudesluis. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oudesluis helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Buitengebied Oudesluis.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oudesluis zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Oudesluis zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Oudesluis afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 574.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -54.000
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oudesluis
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oudesluis

In Oudesluis is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 195.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -54.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oudesluis.

Bij de verkoop van een huis in Oudesluis is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 102 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 195.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oudesluis. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oudesluis weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 574.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oudesluis is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oudesluis. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oudesluis

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oudesluis? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oudesluis. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van de Giesen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Oudesluis, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oudesluis.

 • Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Oudesluis

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oudesluis? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oudesluis. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Buitengebied Oudesluis

  Verkooptijd
  98 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 899.000
  Woningen verkocht
  1
 • 2. Oudesluis (woonkern)

  Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  1

Top 2 woningen verkocht in Oudesluis

In Oudesluis zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Van de Giesen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Oudesluis.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Korte Ruigeweg 39 Van de Giesen Makelaars € 899.000
Jippesstraat 98 Remport Vastgoed € 249.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oudesluis

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oudesluis?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Oudesluis. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oudesluis.

Wat kost een makelaar in Oudesluis?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oudesluis is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oudesluis van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oudesluis?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oudesluis zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oudesluis?

+

De meest verkopende makelaar van Oudesluis is Van de Giesen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oudesluis zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oudesluis?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oudesluis aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oudesluis.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!