Makelaars in Kwadijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kwadijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Kwadijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kwadijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kwadijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kwadijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kwadijk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kwadijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 584.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -179.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kwadijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kwadijk

In Kwadijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 249.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -179.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Kwadijk.

Bij de verkoop van een huis in Kwadijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 88 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 249.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kwadijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kwadijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 584.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kwadijk is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kwadijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kwadijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kwadijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kwadijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Sopar Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Kwadijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kwadijk.

Populaire buurten in Kwadijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kwadijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kwadijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kwadijk

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 584.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Kwadijk

In Kwadijk zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Sopar Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kwadijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kwadijk 43 Sopar Makelaars € 795.000
Kwadijk 153 Van de Steege Makelaarsgroep € 769.000
Kwadijk 121 Sopar Makelaars € 750.000
Reinoud van Brederodestraat 12 Sopar Makelaars € 435.000
Reinoud van Brederodestraat 18 Bloemendaal Makelaars & Taxateurs B.V. € 420.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kwadijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kwadijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Kwadijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kwadijk.

Wat kost een makelaar in Kwadijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kwadijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kwadijk van € 5.800 tot € 7.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kwadijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kwadijk zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kwadijk?

+

De meest verkopende makelaar van Kwadijk is Sopar Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kwadijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kwadijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kwadijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kwadijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!