Makelaars in Hoogkarspel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoogkarspel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Hoogkarspel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoogkarspel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Plan Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoogkarspel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hoogkarspel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 420.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -42.000
 • Aantal transacties 42
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoogkarspel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoogkarspel

In Hoogkarspel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 320.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -42.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoogkarspel.

Bij de verkoop van een huis in Hoogkarspel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 320.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoogkarspel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoogkarspel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 420.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoogkarspel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoogkarspel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoogkarspel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoogkarspel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoogkarspel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Streekgoed Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoogkarspel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoogkarspel.

Populaire buurten in Hoogkarspel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoogkarspel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoogkarspel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Plan Oost

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 318.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Reigersborg Noord

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 532.000
  Woningen verkocht
  8
 • 3. Voorstik

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 381.000
  Woningen verkocht
  7
 • 4. Centrum

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 374.000
  Woningen verkocht
  7
 • 5. Reigersborg Zuid

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 587.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Hoogkarspel

In Hoogkarspel zijn de afgelopen maand 42 woningen verkocht. Makelaar Streekgoed Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoogkarspel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tuinfluiter 20 Streekgoed Makelaardij € 875.000
Bronstijd 35 Streekgoed Makelaardij € 850.000
Binckhorst 20 Boekweit | Olie Makelaars/taxateurs € 750.000
Rietzanger 11 Groot & Nieuweboer Makelaardij € 749.000
Lelielaan 44 Yvonne van der Jagt Makelaardij € 715.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoogkarspel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoogkarspel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Hoogkarspel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoogkarspel.

Wat kost een makelaar in Hoogkarspel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoogkarspel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoogkarspel van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoogkarspel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoogkarspel zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoogkarspel?

+

De meest verkopende makelaar van Hoogkarspel is Streekgoed Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoogkarspel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoogkarspel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoogkarspel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoogkarspel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!