Makelaars in Cruquius

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Cruquius, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Cruquius. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Cruquius helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Cruquius.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Cruquius zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Cruquius zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Cruquius afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 429.000
 • Gemiddelde verkooptijd 27
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 165.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Cruquius
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Cruquius

In Cruquius is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 615.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 165.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Cruquius.

Bij de verkoop van een huis in Cruquius is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 97 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 615.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 6400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Cruquius. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Cruquius weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 429.000.

Het meest voorkomende energielabel in Cruquius is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Cruquius. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Cruquius

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Cruquius? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Cruquius. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Cruquius, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Cruquius.

Populaire buurten in Cruquius

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Cruquius? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Cruquius. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Cruquius

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 434.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Cruquius Omgeving

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Cruquius

In Cruquius zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Cruquius.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oude Kruisweg 90 JandeMakelaar De Makelares € 595.000
Oude Kruisweg 260 Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs € 495.000
Oude Kruisweg 236 Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs € 450.000
Oude Spaarneweg 47 Heule Makelaardij € 415.000
Kruisweg 1499 Koophuis Makelaars € 400.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Cruquius

Hoeveel makelaars zijn er actief in Cruquius?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Cruquius. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Cruquius.

Wat kost een makelaar in Cruquius?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Cruquius is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Cruquius van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Cruquius?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Cruquius zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Cruquius?

+

De meest verkopende makelaar van Cruquius is Van den Putten ERA Makelaars en Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Cruquius zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Cruquius?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Cruquius aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Cruquius.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!