Makelaars in Nieuwkuijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuwkuijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuwkuijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuwkuijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuwkuijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwkuijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nieuwkuijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 463.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -160.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuwkuijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuwkuijk

In Nieuwkuijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 355.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -160.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuwkuijk.

Bij de verkoop van een huis in Nieuwkuijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 355.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuwkuijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuwkuijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 463.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuwkuijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuwkuijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuwkuijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuwkuijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuwkuijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat AMB Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuwkuijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuwkuijk.

 • Staete

  2. Staete

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 444.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 560.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Nieuwkuijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuwkuijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuwkuijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuwkuijk

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 463.000
  Woningen verkocht
  13

Top 5 woningen verkocht in Nieuwkuijk

In Nieuwkuijk zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar AMB Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuwkuijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerkstraat 1 C AMB Makelaars € 815.000
Schoolstraat 4 AMB Makelaars € 599.000
Nieuwkuijksestraat 66 Woonhub Makelaars € 559.500
Kastanjeplein 3 AMB Makelaars € 515.000
Nieuwkuijksestraat 13 Van de Zande Makelaardij € 499.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuwkuijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuwkuijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuwkuijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuwkuijk.

Wat kost een makelaar in Nieuwkuijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuwkuijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuwkuijk van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuwkuijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuwkuijk zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuwkuijk?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuwkuijk is AMB Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuwkuijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuwkuijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuwkuijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuwkuijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!