Makelaars in Dussen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Dussen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Dussen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Dussen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dussen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Dussen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Dussen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 427.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 45.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Dussen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Dussen

In Dussen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 374.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 45.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Dussen.

Bij de verkoop van een huis in Dussen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 374.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Dussen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Dussen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 427.000.

Het meest voorkomende energielabel in Dussen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Dussen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Dussen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Dussen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Dussen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat ViaJoop Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Dussen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Dussen.

Populaire buurten in Dussen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Dussen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Dussen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dussen

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 424.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Buitengebied Dussen zuid

  Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 485.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Dussen

In Dussen zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar ViaJoop Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Dussen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Molenkade 14 ViaJoop Makelaardij € 820.000
Dorpsstraat 64 De Makelaars van Altena € 595.000
Baan 38 ViaJoop Makelaardij € 550.000
de Croix hof 2 ViaJoop Makelaardij € 545.000
Oude Kerkstraat 9 De Makelaars van Altena € 485.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dussen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Dussen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Dussen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Dussen.

Wat kost een makelaar in Dussen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Dussen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Dussen van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Dussen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Dussen zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Dussen?

+

De meest verkopende makelaar van Dussen is ViaJoop Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Dussen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Dussen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Dussen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Dussen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!