Makelaars in Sweikhuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sweikhuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Sweikhuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sweikhuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sweikhuizen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sweikhuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Sweikhuizen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Sweikhuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 401.000
 • Gemiddelde verkooptijd 124
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sweikhuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sweikhuizen

In Sweikhuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 365.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Sweikhuizen.

Bij de verkoop van een huis in Sweikhuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 212 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 365.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sweikhuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sweikhuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 401.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sweikhuizen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sweikhuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sweikhuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sweikhuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sweikhuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat FYN Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Sweikhuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sweikhuizen.

Populaire buurten in Sweikhuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sweikhuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sweikhuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sweikhuizen

  Verkooptijd
  124 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Sweikhuizen

In Sweikhuizen zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar FYN Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Sweikhuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sleijerweg 18 Royworks € 695.000
Pascal Visschersstraat 32 Corten & Steijns Makelaardij en Taxaties € 549.000
Fabritiusstraat 15 FYN Makelaardij € 455.000
Bergstraat 83 Beckers Makelaardij € 409.000
Pascal Visschersstraat 4 FYN Makelaardij € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sweikhuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sweikhuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Sweikhuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sweikhuizen.

Wat kost een makelaar in Sweikhuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sweikhuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sweikhuizen van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sweikhuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sweikhuizen zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sweikhuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Sweikhuizen is FYN Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sweikhuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sweikhuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sweikhuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sweikhuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!