Makelaars in Siebengewald

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Siebengewald, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Siebengewald. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Siebengewald helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Siebengewald Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Siebengewald zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Siebengewald afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 387.000
 • Gemiddelde verkooptijd 65
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -172.000
 • Aantal transacties 15
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Siebengewald
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Siebengewald

In Siebengewald is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 334.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -172.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Siebengewald.

Bij de verkoop van een huis in Siebengewald is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 147 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 334.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Siebengewald. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Siebengewald weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 387.000.

Het meest voorkomende energielabel in Siebengewald is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Siebengewald. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Siebengewald

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Siebengewald? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Siebengewald. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Smedema Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Siebengewald, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Siebengewald.

 • Makelaardij Twan Poels

  2. Makelaardij Twan Poels

  Verkooptijd
  92 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 463.000
  Woningen verkocht
  4
 • Peelrand Makelaardij

  3. Peelrand Makelaardij

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 430.000
  Woningen verkocht
  2
 • Makelaardij OLAV

  4. Makelaardij OLAV

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1
 • BURGERS MAKELAARDIJ

  5. BURGERS MAKELAARDIJ

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Siebengewald

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Siebengewald? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Siebengewald. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Siebengewald Kern

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 346.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Siebengewald Buitengebied

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 655.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Siebengewald

In Siebengewald zijn de afgelopen maand 15 woningen verkocht. Makelaar Smedema Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Siebengewald.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nieuweweg 104 Makelaardij Twan Poels € 775.000
Gochsedijk 124 Smedema Makelaars & Taxateurs € 549.000
Beltweg 3 Peelrand Makelaardij € 535.000
Seringenstraat 1 Makelaardij Twan Poels € 439.000
Boterdijk 64 Smedema Makelaars & Taxateurs € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Siebengewald

Hoeveel makelaars zijn er actief in Siebengewald?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Siebengewald. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Siebengewald.

Wat kost een makelaar in Siebengewald?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Siebengewald is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Siebengewald van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Siebengewald?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Siebengewald zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Siebengewald?

+

De meest verkopende makelaar van Siebengewald is Smedema Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Siebengewald zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Siebengewald?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Siebengewald aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Siebengewald.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!