Makelaars in Obbicht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Obbicht, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Obbicht. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Obbicht helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Obbicht.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Obbicht zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Obbicht afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 300.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 4.000
 • Aantal transacties 18
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Obbicht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Obbicht

In Obbicht is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 383.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 4.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Obbicht.

Bij de verkoop van een huis in Obbicht is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 156 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 383.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Obbicht. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Obbicht weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 300.000.

Het meest voorkomende energielabel in Obbicht is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Obbicht. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Obbicht

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Obbicht? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Obbicht. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Marcant Wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Obbicht, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Obbicht.

 • Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 353.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 312.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Obbicht

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Obbicht? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Obbicht. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Obbicht

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  18

Top 5 woningen verkocht in Obbicht

In Obbicht zijn de afgelopen maand 18 woningen verkocht. Makelaar Marcant Wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Obbicht.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Beelaertsstraat 31 Damen Makelaardij € 429.000
Maasstraat 9 Vivre Adviesgroep € 398.000
Vonderstraat 20 Damen Makelaardij € 395.000
Harrecoven 5 Wagemans Wonen € 375.000
Pastoor Meullenersplein 10 Michel NVM Makelaars en Taxateurs € 364.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Obbicht

Hoeveel makelaars zijn er actief in Obbicht?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Obbicht. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Obbicht.

Wat kost een makelaar in Obbicht?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Obbicht is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Obbicht van € 3.000 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Obbicht?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Obbicht zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Obbicht?

+

De meest verkopende makelaar van Obbicht is Marcant Wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Obbicht zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Obbicht?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Obbicht aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Obbicht.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!