Makelaars in Milsbeek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Milsbeek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Milsbeek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Milsbeek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Milsbeek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Milsbeek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Milsbeek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 448.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -26.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Milsbeek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Milsbeek

In Milsbeek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 411.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -26.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Milsbeek.

Bij de verkoop van een huis in Milsbeek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 411.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Milsbeek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Milsbeek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 448.000.

Het meest voorkomende energielabel in Milsbeek is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Milsbeek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Milsbeek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Milsbeek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Milsbeek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Smedema Makelaars & Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Milsbeek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Milsbeek.

 • Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 469.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  96 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 406.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 315.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 343.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Milsbeek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Milsbeek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Milsbeek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Milsbeek

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 444.000
  Woningen verkocht
  18
 • 2. Sprokkelveld

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 478.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Bloemenstraat-Zwarteweg

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 440.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Milsbeek

In Milsbeek zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Smedema Makelaars & Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Milsbeek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Langstraat 88 Smedema Makelaars & Taxateurs € 1.295.000
Oudebaan 5 Makelaardij Twan Poels € 650.000
Heiveld 17 Smedema Makelaars & Taxateurs € 569.000
Langstraat 119 a Smedema Makelaars & Taxateurs € 549.000
Sprokkelveld 56 Makelaardij Twan Poels € 539.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Milsbeek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Milsbeek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Milsbeek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Milsbeek.

Wat kost een makelaar in Milsbeek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Milsbeek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Milsbeek van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Milsbeek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Milsbeek zijn € 2.200 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Milsbeek?

+

De meest verkopende makelaar van Milsbeek is Smedema Makelaars & Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Milsbeek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Milsbeek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Milsbeek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Milsbeek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!