Makelaars in Middelaar

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Middelaar, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Middelaar. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Middelaar helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Middelaar Katerbosch en Heikant.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Middelaar zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Middelaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Middelaar afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 476.000
 • Gemiddelde verkooptijd 93
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 74.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Middelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Middelaar

In Middelaar is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 563.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 74.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Middelaar.

Bij de verkoop van een huis in Middelaar is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 166 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 563.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Middelaar. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Middelaar weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 476.000.

Het meest voorkomende energielabel in Middelaar is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Middelaar. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Middelaar

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Middelaar? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Middelaar. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hansdemakelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Middelaar, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Middelaar.

 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 484.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 609.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  446 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 695.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Middelaar

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Middelaar? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Middelaar. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Middelaar Katerbosch en Heikant

  Verkooptijd
  93 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 476.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Middelaar

In Middelaar zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Hansdemakelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Middelaar.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Voordijk 4 Hansdemakelaar € 699.000
Kopseweg 17 Soeteman Makelaars € 695.000
Heikantseweg 5 Makelaardij Twan Poels € 609.000
Heikantseweg 9 a Kolmeijer makelaars € 489.000
Heikantseweg 3 Kolmeijer makelaars € 479.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Middelaar

Hoeveel makelaars zijn er actief in Middelaar?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Middelaar. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Middelaar.

Wat kost een makelaar in Middelaar?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Middelaar is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Middelaar van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Middelaar?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Middelaar zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Middelaar?

+

De meest verkopende makelaar van Middelaar is Hansdemakelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Middelaar zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Middelaar?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Middelaar aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Middelaar.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!