Makelaars in Jabeek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Jabeek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Jabeek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Jabeek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Jabeek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Jabeek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Jabeek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 323.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 155.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Jabeek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Jabeek

In Jabeek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 448.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 155.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Jabeek.

Bij de verkoop van een huis in Jabeek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 119 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 448.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Jabeek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Jabeek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 323.000.

Het meest voorkomende energielabel in Jabeek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Jabeek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Jabeek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Jabeek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Jabeek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dijkstra Woningadvies de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Jabeek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Jabeek.

Populaire buurten in Jabeek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Jabeek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Jabeek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Jabeek

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 323.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Jabeek

In Jabeek zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Dijkstra Woningadvies verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Jabeek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kampstraat 2 Dijkstra Woningadvies € 490.000
Eindstraat 6 Kockelkorn Makelaardij € 415.000
Maar 4 Goossens Vastgoed € 395.000
Dorpstraat 28 a Dijkstra Woningadvies € 395.000
Gaatstraat 4 Dijkstra Woningadvies € 359.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Jabeek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Jabeek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Jabeek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Jabeek.

Wat kost een makelaar in Jabeek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Jabeek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Jabeek van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Jabeek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Jabeek zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Jabeek?

+

De meest verkopende makelaar van Jabeek is Dijkstra Woningadvies. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Jabeek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Jabeek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Jabeek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Jabeek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!