Makelaars in Vlagtwedde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Vlagtwedde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Vlagtwedde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Vlagtwedde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Vlagtwedde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Vlagtwedde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Vlagtwedde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 348.000
 • Gemiddelde verkooptijd 60
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -48.000
 • Aantal transacties 35
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Vlagtwedde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Vlagtwedde

In Vlagtwedde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 273.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -48.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Vlagtwedde.

Bij de verkoop van een huis in Vlagtwedde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 152 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 273.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Vlagtwedde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Vlagtwedde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 348.000.

Het meest voorkomende energielabel in Vlagtwedde is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Vlagtwedde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Vlagtwedde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Vlagtwedde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Vlagtwedde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Vlagtwedde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Vlagtwedde.

Populaire buurten in Vlagtwedde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Vlagtwedde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Vlagtwedde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Vlagtwedde

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 292.000
  Woningen verkocht
  20
 • 2. Ellersinghuizen

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 569.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Verspreide huizen Bourtange

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 246.000
  Woningen verkocht
  3
 • 4. Harpel

  Verkooptijd
  93 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 501.000
  Woningen verkocht
  3
 • 5. Verspreide huizen Vlagtwedde

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Vlagtwedde

In Vlagtwedde zijn de afgelopen maand 35 woningen verkocht. Makelaar Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Vlagtwedde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Turfweg 10 Makelaar Idee B.V. € 785.000
Winselweg 5 Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen € 725.000
Weenderstraat 97 Nieboer Makelaars € 598.000
Bourtangerstraat 8 Makelaars & Assurantiekantoor Boekelo € 595.000
Kolonel Blondeelweg 2 Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen € 485.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vlagtwedde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Vlagtwedde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Vlagtwedde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Vlagtwedde.

Wat kost een makelaar in Vlagtwedde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Vlagtwedde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Vlagtwedde van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Vlagtwedde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Vlagtwedde zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Vlagtwedde?

+

De meest verkopende makelaar van Vlagtwedde is Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Vlagtwedde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Vlagtwedde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Vlagtwedde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Vlagtwedde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!