Makelaars in Noordbroek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Noordbroek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Noordbroek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Noordbroek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Noordbroek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Noordbroek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Noordbroek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 336.000
 • Gemiddelde verkooptijd 67
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 125.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Noordbroek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Noordbroek

In Noordbroek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 442.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 125.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Noordbroek.

Bij de verkoop van een huis in Noordbroek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 157 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 442.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Noordbroek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Noordbroek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 336.000.

Het meest voorkomende energielabel in Noordbroek is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Noordbroek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Noordbroek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Noordbroek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Noordbroek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alders Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Noordbroek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Noordbroek.

 • Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 287.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 219.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  131 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Noordbroek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Noordbroek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Noordbroek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Noordbroek

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 343.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Noordbroek Buitengebied

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 260.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Noordbroek

In Noordbroek zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Alders Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Noordbroek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoofdstraat 100 Makelaar Idee B.V. € 649.500
Hoofdstraat 49 Lieberom Makelaars € 465.000
Hoofdstraat 107 Dalsheim Makelaars € 375.000
Pastorieweg 2 B Alders Makelaars € 349.500
Oosterstraat 8 Chris Slager Makelaardij € 339.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Noordbroek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Noordbroek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Noordbroek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Noordbroek.

Wat kost een makelaar in Noordbroek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Noordbroek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Noordbroek van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Noordbroek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Noordbroek zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Noordbroek?

+

De meest verkopende makelaar van Noordbroek is Alders Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Noordbroek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Noordbroek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Noordbroek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Noordbroek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!