Makelaars in Waardenburg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Waardenburg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Waardenburg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Waardenburg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Waardenburg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Waardenburg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Waardenburg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 363.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -73.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Waardenburg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Waardenburg

In Waardenburg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 314.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -73.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Waardenburg.

Bij de verkoop van een huis in Waardenburg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 146 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 314.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Waardenburg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Waardenburg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 363.000.

Het meest voorkomende energielabel in Waardenburg is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Waardenburg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Waardenburg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Waardenburg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Waardenburg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van der Wal makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Waardenburg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Waardenburg.

Populaire buurten in Waardenburg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Waardenburg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Waardenburg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Waardenburg

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 341.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Verspreide huizen Waardenburg

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 625.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Waardenburg

In Waardenburg zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Van der Wal makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Waardenburg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Veerstraat 3 Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs € 625.000
Donjon 22 VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs € 425.000
Notaris van Aalstweg 7 Hofstede Makelaardij € 425.000
Meerwijk 2 Van der Wal makelaars € 375.000
Gasthuisstraat 1 Van der Wal makelaars € 369.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Waardenburg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Waardenburg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Waardenburg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Waardenburg.

Wat kost een makelaar in Waardenburg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Waardenburg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Waardenburg van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Waardenburg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Waardenburg zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Waardenburg?

+

De meest verkopende makelaar van Waardenburg is Van der Wal makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Waardenburg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Waardenburg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Waardenburg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Waardenburg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!