Nanne Smit makelaardij

Nanne Smit makelaardij is een makelaar gevestigd in Zaltbommel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Nanne Smit makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Nanne Smit makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zaltbommel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Nanne Smit makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Nanne Smit makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Nanne Smit makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 511.000
  • Gemiddelde verkooptijd 68
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Nanne Smit makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Nanne Smit makelaardij verkoopt

Nanne Smit makelaardij is het meeste actief in Zaltbommel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Nanne Smit makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Nanne Smit makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zaltbommel 4 € 446.000
Bruchem 1 € 895.000
Kerkwijk 1 € 385.000

Type woningen die Nanne Smit makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Nanne Smit makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Nanne Smit makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
23%
2 onder 1 kapwoning
15%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
15%
hoekwoning
15%
tussenwoning
15%
halfvrijstaande woning
8%
penthouse
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nanne Smit makelaardij

Wat kost Nanne Smit makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Nanne Smit makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Nanne Smit makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.800.

Waar is Nanne Smit makelaardij actief?

+

Nanne Smit makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zaltbommel, Bruchem en Kerkwijk.

In welk prijssegment is Nanne Smit makelaardij actief?

+

Nanne Smit makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Nanne Smit makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 511.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zaltbommel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zaltbommel en vergelijkbaar is aan Nanne Smit makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!