Makelaars in Kilder

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kilder, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Kilder. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kilder helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kilder.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kilder zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kilder zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kilder afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 460.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 74.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kilder
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kilder

In Kilder is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 416.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 74.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Kilder.

Bij de verkoop van een huis in Kilder is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 156 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 416.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kilder. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kilder weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 460.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kilder is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kilder. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kilder

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kilder? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kilder. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hengevelt Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kilder, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kilder.

 • Bolck Makelaardij & Taxaties B.V.

  2. Bolck Makelaardij & Taxaties B.V.

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 319.000
  Woningen verkocht
  1
 • S-Makelaars

  3. S-Makelaars

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  1
 • Mom-Joosten Makelaars

  4. Mom-Joosten Makelaars

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  1
 • Thoma van Dijk Siebelink Makelaars

  5. Thoma van Dijk Siebelink Makelaars

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 885.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Kilder

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kilder? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kilder. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kilder

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 329.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen Kilder

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 677.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Kilder

In Kilder zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Hengevelt Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kilder.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Braamtseweg 13 Thoma van Dijk Siebelink Makelaars € 885.000
Braamtseweg 17 Hengevelt Makelaardij € 650.000
Boskant 2 S-Makelaars € 495.000
Molenweg 1 Mom-Joosten Makelaars € 435.000
Het Wijdeveld 5 Woonderijen € 345.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kilder

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kilder?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Kilder. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kilder.

Wat kost een makelaar in Kilder?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kilder is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kilder van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kilder?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kilder zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kilder?

+

De meest verkopende makelaar van Kilder is Hengevelt Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kilder zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kilder?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kilder aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kilder.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!