Makelaars in Heveadorp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heveadorp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Heveadorp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heveadorp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Heveadorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heveadorp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Heveadorp zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Heveadorp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 480.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 180.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heveadorp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heveadorp

In Heveadorp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 649.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 180.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Heveadorp.

Bij de verkoop van een huis in Heveadorp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 108 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 649.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 6000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heveadorp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heveadorp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 480.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heveadorp is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heveadorp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heveadorp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heveadorp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heveadorp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Musscher & Sonneveld Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Heveadorp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heveadorp.

Populaire buurten in Heveadorp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heveadorp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heveadorp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Heveadorp

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 480.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Heveadorp

In Heveadorp zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Van Musscher & Sonneveld Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heveadorp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dunolaan 25 Ditters Makelaars € 639.500
Noorderlaan 1 Van Musscher & Sonneveld Makelaars € 549.500
Zuiderlaan 35 Benno Pel Makelaar & Taxateur € 475.000
Middenlaan 26 Spitman Makelaars | Qualis € 469.000
Schefferlaan 44 Van Musscher & Sonneveld Makelaars € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heveadorp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heveadorp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Heveadorp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heveadorp.

Wat kost een makelaar in Heveadorp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heveadorp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heveadorp van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heveadorp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heveadorp zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heveadorp?

+

De meest verkopende makelaar van Heveadorp is Van Musscher & Sonneveld Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heveadorp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heveadorp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heveadorp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heveadorp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!