Makelaars in Est

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Est, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Est. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Est helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Est.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Est zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Est zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Est afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 440.000
 • Gemiddelde verkooptijd 24
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 815.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Est
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Est

In Est is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 1.215.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 815.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Est.

Bij de verkoop van een huis in Est is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 99 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 1.215.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 12300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Est. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Est weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 440.000.

Het meest voorkomende energielabel in Est is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Est. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Est

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Est? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Est. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Familie Beekhuizen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Est, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Est.

Populaire buurten in Est

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Est? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Est. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Est

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 440.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Est

In Est zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Familie Beekhuizen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Est.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Riegert 11 Familie Beekhuizen Makelaardij € 569.000
Dreef 24 VanKesselKroezen Makelaars Taxateurs € 415.000
Wethouder van Akenstraat 38 Van Kessel & Van Gellicum Makelaars-Taxateurs € 400.000
Dreef 19 Familie Beekhuizen Makelaardij € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Est

Hoeveel makelaars zijn er actief in Est?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Est. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Est.

Wat kost een makelaar in Est?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Est is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Est van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Est?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Est zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Est?

+

De meest verkopende makelaar van Est is Familie Beekhuizen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Est zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Est?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Est aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Est.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!