Makelaars in Drempt

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Drempt, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Drempt. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Drempt helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Drempt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Drempt zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Drempt zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Drempt afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 575.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 104.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Drempt
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Drempt

In Drempt is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 587.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 104.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Drempt.

Bij de verkoop van een huis in Drempt is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 183 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 587.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Drempt. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Drempt weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 575.000.

Het meest voorkomende energielabel in Drempt is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Drempt. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Drempt

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Drempt? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Drempt. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat REBO Woningmakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Drempt, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Drempt.

 • Thoma van Dijk Siebelink Makelaars

  2. Thoma van Dijk Siebelink Makelaars

  Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 229.000
  Woningen verkocht
  1
 • Vivendo Makelaardij

  3. Vivendo Makelaardij

  Verkooptijd
  172 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 499.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Drempt

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Drempt? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Drempt. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Drempt

  Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 468.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Verspreide huizen ten noorden van Drempt

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 895.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Drempt

In Drempt zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar REBO Woningmakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Drempt.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Roomstraat 27 REBO Woningmakelaars € 895.000
Kerkstraat 83 REBO Woningmakelaars € 675.000
Veldweg 14 Vivendo Makelaardij € 499.000
Gildeweg 25 Thoma van Dijk Siebelink Makelaars € 229.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Drempt

Hoeveel makelaars zijn er actief in Drempt?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Drempt. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Drempt.

Wat kost een makelaar in Drempt?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Drempt is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Drempt van € 5.800 tot € 7.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Drempt?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Drempt zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Drempt?

+

De meest verkopende makelaar van Drempt is REBO Woningmakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Drempt zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Drempt?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Drempt aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Drempt.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!