Makelaars in Tjalleberd

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Tjalleberd, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Tjalleberd. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Tjalleberd helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Tjalleberd.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Tjalleberd zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Tjalleberd zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Tjalleberd afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 481.000
 • Gemiddelde verkooptijd 80
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Tjalleberd
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Tjalleberd

In Tjalleberd is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 585.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Tjalleberd.

Bij de verkoop van een huis in Tjalleberd is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 585.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Tjalleberd. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Tjalleberd weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 481.000.

Het meest voorkomende energielabel in Tjalleberd is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Tjalleberd. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Tjalleberd

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Tjalleberd? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Tjalleberd. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kraak & Donker Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Tjalleberd, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Tjalleberd.

Populaire buurten in Tjalleberd

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Tjalleberd? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Tjalleberd. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Tjalleberd

  Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 481.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Tjalleberd

In Tjalleberd zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Kraak & Donker Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Tjalleberd.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Aengwirderweg 330 Kraak & Donker Makelaardij € 695.000
Aengwirderweg 360 Kraak & Donker Makelaardij € 598.500
Aengwirderweg 269 b Regent Makelaars € 550.000
de Finne 30 StinseMaat makelaardij € 499.000
Aengwirderweg 298 Makelaardij Sierd Moll € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Tjalleberd

Hoeveel makelaars zijn er actief in Tjalleberd?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Tjalleberd. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Tjalleberd.

Wat kost een makelaar in Tjalleberd?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Tjalleberd is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Tjalleberd van € 4.800 tot € 5.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Tjalleberd?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Tjalleberd zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Tjalleberd?

+

De meest verkopende makelaar van Tjalleberd is Kraak & Donker Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Tjalleberd zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Tjalleberd?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Tjalleberd aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Tjalleberd.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!