Makelaars in Sondel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Sondel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Sondel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Sondel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sondel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Sondel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Sondel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Sondel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 610.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Sondel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Sondel

In Sondel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Sondel.

Bij de verkoop van een huis in Sondel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 190 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Sondel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Sondel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 610.000.

Het meest voorkomende energielabel in Sondel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Sondel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Sondel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Sondel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Sondel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Op de Hoek Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Sondel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Sondel.

 • Kingma & Walinga makelaars en taxateurs

  2. Kingma & Walinga makelaars en taxateurs

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 895.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Sondel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Sondel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Sondel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sondel

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 610.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Sondel

In Sondel zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Op de Hoek Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Sondel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Beuckenswijkstraat 40 Op de Hoek Makelaardij € 1.100.000
Delbuursterweg 25 Kingma & Walinga makelaars en taxateurs € 895.000
Jacobus Boomsmastraat 42 Op de Hoek Makelaardij € 245.000
Jacobus Boomsmastraat 44 Op de Hoek Makelaardij € 200.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sondel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Sondel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Sondel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Sondel.

Wat kost een makelaar in Sondel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Sondel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Sondel van € 6.100 tot € 7.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Sondel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Sondel zijn € 3.100 a € 4.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Sondel?

+

De meest verkopende makelaar van Sondel is Op de Hoek Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Sondel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Sondel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Sondel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Sondel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!