Makelaars in Nijehaske

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nijehaske, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Nijehaske. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nijehaske helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nijehaske.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nijehaske zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nijehaske zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nijehaske afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 200.000
 • Gemiddelde verkooptijd 21
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nijehaske
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nijehaske

In Nijehaske is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 225.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nijehaske.

Bij de verkoop van een huis in Nijehaske is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 225.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nijehaske. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nijehaske weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 200.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nijehaske is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nijehaske. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nijehaske

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nijehaske? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nijehaske. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat StinseMaat makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Nijehaske, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nijehaske.

Populaire buurten in Nijehaske

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nijehaske? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nijehaske. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nijehaske

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 200.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Nijehaske

In Nijehaske zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar StinseMaat makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Nijehaske.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jousterweg 8 StinseMaat makelaardij € 199.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nijehaske

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nijehaske?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Nijehaske. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nijehaske.

Wat kost een makelaar in Nijehaske?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nijehaske is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nijehaske van € 2.000 tot € 2.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nijehaske?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nijehaske zijn € 1.000 a € 1.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nijehaske?

+

De meest verkopende makelaar van Nijehaske is StinseMaat makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nijehaske zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nijehaske?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nijehaske aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nijehaske.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!