Makelaars in Kimswerd

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kimswerd, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Kimswerd. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kimswerd helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kimswerd.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kimswerd zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kimswerd zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kimswerd afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 290.000
 • Gemiddelde verkooptijd 25
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 234.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kimswerd
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kimswerd

In Kimswerd is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 409.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 234.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Kimswerd.

Bij de verkoop van een huis in Kimswerd is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 94 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 409.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kimswerd. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kimswerd weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 290.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kimswerd is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kimswerd. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kimswerd

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kimswerd? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kimswerd. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Boonstra Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kimswerd, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kimswerd.

 • Van Lelyveld Makelaardij

  2. Van Lelyveld Makelaardij

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 409.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaardij Friesland | Qualis

  3. Makelaardij Friesland | Qualis

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 358.000
  Woningen verkocht
  1
 • Het Noorden

  4. Het Noorden

  Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaardij Harlingen en omstreken

  5. Makelaardij Harlingen en omstreken

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 118.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Kimswerd

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kimswerd? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kimswerd. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kimswerd

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 290.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Kimswerd

In Kimswerd zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Boonstra Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kimswerd.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sjoerd van Stratenstrjitte 32 Van Lelyveld Makelaardij € 409.000
Simon Sipmastrjitte 18 Makelaardij Friesland | Qualis € 357.500
Spaarln 6 Stegenga Makelaars € 324.500
Harlingerweg 10 Boonstra Makelaardij € 279.500
Greate Pierwei 6 Het Noorden € 250.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kimswerd

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kimswerd?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Kimswerd. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kimswerd.

Wat kost een makelaar in Kimswerd?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kimswerd is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kimswerd van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kimswerd?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kimswerd zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kimswerd?

+

De meest verkopende makelaar van Kimswerd is Boonstra Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kimswerd zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kimswerd?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kimswerd aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kimswerd.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!