Makelaars in Hindeloopen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hindeloopen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Hindeloopen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hindeloopen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hindeloopen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hindeloopen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hindeloopen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hindeloopen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 246.000
 • Gemiddelde verkooptijd 59
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -223.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hindeloopen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hindeloopen

In Hindeloopen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 227.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -223.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hindeloopen.

Bij de verkoop van een huis in Hindeloopen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 80 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 227.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hindeloopen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hindeloopen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 246.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hindeloopen is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hindeloopen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hindeloopen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hindeloopen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hindeloopen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij P.J. de Jong de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Hindeloopen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hindeloopen.

 • Kingma & Walinga makelaars en taxateurs

  2. Kingma & Walinga makelaars en taxateurs

  Verkooptijd
  177 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 365.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaardij Friesland | Qualis

  3. Makelaardij Friesland | Qualis

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 240.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Hindeloopen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hindeloopen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hindeloopen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hindeloopen

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 246.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Hindeloopen

In Hindeloopen zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij P.J. de Jong verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Hindeloopen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nieuwstad 6 Kingma & Walinga makelaars en taxateurs € 365.000
Schoolstraat 4 Makelaardij Friesland | Qualis € 239.500
Kalverstraat 3 Makelaardij P.J. de Jong € 215.000
Oude Weide 12 Makelaardij P.J. de Jong € 165.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hindeloopen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hindeloopen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Hindeloopen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hindeloopen.

Wat kost een makelaar in Hindeloopen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hindeloopen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hindeloopen van € 2.500 tot € 3.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hindeloopen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hindeloopen zijn € 1.200 a € 1.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hindeloopen?

+

De meest verkopende makelaar van Hindeloopen is Makelaardij P.J. de Jong. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hindeloopen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hindeloopen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hindeloopen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hindeloopen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!