Makelaars in Goutum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Goutum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Goutum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Goutum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Goutum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Goutum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Goutum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 495.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -92.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Goutum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Goutum

In Goutum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 307.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -92.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Goutum.

Bij de verkoop van een huis in Goutum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 183 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 307.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Goutum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Goutum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 495.000.

Het meest voorkomende energielabel in Goutum is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Goutum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Goutum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Goutum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Goutum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Duinstra Melis Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Goutum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Goutum.

 • Makelaardij Friesland | Qualis

  2. Makelaardij Friesland | Qualis

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 599.000
  Woningen verkocht
  3
 • SUZ Makelaars

  3. SUZ Makelaars

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 343.000
  Woningen verkocht
  3
 • Hellema Makelaars

  4. Hellema Makelaars

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 812.000
  Woningen verkocht
  2
 • Faber Wonen

  5. Faber Wonen

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 353.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Goutum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Goutum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Goutum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Goutum

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  24

Top 5 woningen verkocht in Goutum

In Goutum zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Duinstra Melis Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Goutum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wergeasterdyk 44 Hellema Makelaars € 1.249.500
It Blauwe Slot 31 Duinstra Melis Makelaars € 795.000
It Giele Fjild 23 Makelaardij Friesland | Qualis € 779.000
It Blauwe Slot 15 Duinstra Melis Makelaars € 695.000
Boksumerdyk 2 Makelaardij Laurens Beimers € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goutum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Goutum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Goutum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Goutum.

Wat kost een makelaar in Goutum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Goutum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Goutum van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Goutum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Goutum zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Goutum?

+

De meest verkopende makelaar van Goutum is Duinstra Melis Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Goutum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Goutum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Goutum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Goutum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!