Makelaars in Drachtstercompagnie

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Drachtstercompagnie, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Drachtstercompagnie. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Drachtstercompagnie helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Drachtstercompagnie.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Drachtstercompagnie zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Drachtstercompagnie zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Drachtstercompagnie afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 331.000
 • Gemiddelde verkooptijd 66
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -48.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Drachtstercompagnie
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Drachtstercompagnie

In Drachtstercompagnie is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 300.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -48.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Drachtstercompagnie.

Bij de verkoop van een huis in Drachtstercompagnie is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 300.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Drachtstercompagnie. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Drachtstercompagnie weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 331.000.

Het meest voorkomende energielabel in Drachtstercompagnie is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Drachtstercompagnie. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Drachtstercompagnie

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Drachtstercompagnie? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Drachtstercompagnie. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Drachtstercompagnie, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Drachtstercompagnie.

 • Makelaardij Ytsma

  2. Makelaardij Ytsma

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1
 • Varwijk & Sibma

  3. Varwijk & Sibma

  Verkooptijd
  109 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 230.000
  Woningen verkocht
  1
 • Kuperus Makelaardij

  4. Kuperus Makelaardij

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 374.000
  Woningen verkocht
  1
 • De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland

  5. De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Drachtstercompagnie

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Drachtstercompagnie? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Drachtstercompagnie. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Drachtstercompagnie

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 331.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Drachtstercompagnie

In Drachtstercompagnie zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Drachtstercompagnie.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Trilker 17 Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs € 425.000
De Feart 2 a Kuperus Makelaardij € 374.000
Swarte Wyk 29 Makelaardij Ytsma € 325.000
Swarte Wyk 21 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 300.000
Fallaetswei 6 Varwijk & Sibma € 230.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Drachtstercompagnie

Hoeveel makelaars zijn er actief in Drachtstercompagnie?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Drachtstercompagnie. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Drachtstercompagnie.

Wat kost een makelaar in Drachtstercompagnie?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Drachtstercompagnie is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Drachtstercompagnie van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Drachtstercompagnie?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Drachtstercompagnie zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Drachtstercompagnie?

+

De meest verkopende makelaar van Drachtstercompagnie is Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Drachtstercompagnie zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Drachtstercompagnie?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Drachtstercompagnie aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Drachtstercompagnie.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!