Makelaars in Bant

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bant, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Bant. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bant helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bant-woonkern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bant zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bant afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 316.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bant
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bant

In Bant is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 299.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Bant.

Bij de verkoop van een huis in Bant is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 299.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bant. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bant weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 316.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bant is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bant. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bant

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bant? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bant. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alpina de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bant, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bant.

 • Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 326.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 318.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Bant

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bant? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bant. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bant-woonkern

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 315.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Bant-landelijk gebied

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Bant

In Bant zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Alpina verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bant.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Buitenom 1 VSO makelaars & taxateurs € 525.000
De Markeur 7 Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. € 425.000
Tweeschaar 17 Makelaardij De Munt € 369.000
Tweeschaar 6 MASTEBROEK MAKELAARDIJ € 325.000
Hooiwagen 18 Alpina € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bant

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bant?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Bant. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bant.

Wat kost een makelaar in Bant?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bant is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bant van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bant?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bant zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bant?

+

De meest verkopende makelaar van Bant is Alpina. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bant zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bant?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bant aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bant.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!