Makelaars in Loon

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Loon, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Loon. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Loon helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Loon.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Loon zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Loon zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Loon afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 650.000
 • Gemiddelde verkooptijd 25
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Loon
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Loon

In Loon is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Loon.

Bij de verkoop van een huis in Loon is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Loon. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Loon weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 650.000.

Het meest voorkomende energielabel in Loon is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Loon. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Loon

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Loon? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Loon. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Lamberink Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Loon, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Loon.

Populaire buurten in Loon

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Loon? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Loon. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Loon

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 650.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Loon

In Loon zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar Lamberink Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Loon.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kanaaldijk 34 Lamberink Makelaars € 650.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Loon

Hoeveel makelaars zijn er actief in Loon?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Loon. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Loon.

Wat kost een makelaar in Loon?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Loon is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Loon van € 6.500 tot € 7.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Loon?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Loon zijn € 3.300 a € 4.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Loon?

+

De meest verkopende makelaar van Loon is Lamberink Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Loon zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Loon?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Loon aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Loon.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!